RAAT FIETSVERHUUR SCHOORL:

UW FIETS AFGELEVERD BIJ UW VAKANTIE-ADRES!

U gaat op vakantie in de omgeving van Schoorl en bent niet in de gelegenheid de fiets op te halen? Geen probleem! Wanneer U de fiets (en) online reserveert en betaald kunnen wij deze bezorgen. Raat Fietsverhuur Schoorl brengt de fiets(en) vanaf vijf dagen bij uw vakantie-adres en haalt deze uiteraard ook weer op. Of dit nu in Warmenhuizen, Groet, Camperduin, Schoorl of Bergen (aan Zee) is, wij bezorgen en halen in dit gehele gebied!

Tegen een vergoeding:
U gaat op vakantie in de omgeving van Schoorl en bent niet in de gelegenheid de fiets op te halen? Geen probleem! Wanneer U de fiets (en) online reserveert en betaald kunnen wij deze tegen een vergoeding bezorgen. Raat Fietsverhuur Schoorl brengt de fiets(en) vanaf vijf dagen bij uw vakantie-adres en haalt deze uiteraard ook weer op. Of dit nu in Warmenhuizen, Groet, Camperduin, Schoorl of Bergen (aan Zee) is, wij bezorgen en halen in dit gehele gebied!

Een groot pluspunt van Raat Fietsverhuur Schoorl is, dat wij de enige fietsverhuurder in de omgeving zijn die fietsen bezorgd en service verleend. Wij zijn 7 dagen geopend van 1 April tot 1 November voor service, reparatie en pech onderweg hulp van onze huurfietsen.