VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET HUREN VAN ONZE FIETSEN

WAAR KUNNEN WIJ ONZE AUTO PARKEREN?

Er zijn verschillende plekken in Schoorl waar u veilig kunt parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn duidelijk aangegeven.

Kosteloos parkeren kan op 5 tot 10 minuten lopen van onze winkel op het grasveld aan de Molenweg, 1871 CD Schoorl.

HOE KAN IK EEN RESERVERING MAKEN?

U kunt een reservering maken via onze site www.fietsverhuurschoorl.nl Minimaal 1 dag van te voren. U komt de knop direct online reserveren tegen, als u daarop klikt wordt u doorgestuurd naar het maken van de reservering. Daar kunt u de aangegeven stappen volgen en maakt u gemakkelijk een reservering.

KAN IK TELEFONISCH EEN FIETS RESERVEREN?

Nee, het is niet mogelijk om telefonisch, of via de mail een fiets te reserveren.

IS HET NODIG OM DE FIETSEN VOORAF TE RESERVEREN?

Wanneer u verzekerd wilt zijn van uw fiets in de omgeving van Schoorl is dit wel verstandig, wij kunnen u dan ook sneller de fietsen meegeven.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET HUREN VAN EEN (ELEKTRISCHE) FIETS?

De prijzen zijn afhankelijk van het item en van de duur van de huurperiode. Het tarief is inclusief diefstalverzekering, 21% btw, een fietsroutekaart, pech onderweg service en een glimlach. De tarieven zijn te bekijken door op de reserveerpagina te kijken.

IS DE FIETS VERZEKERD TEGEN DIEFSTAL?

Alle huurtarieven die wij hanteren zijn inclusief diefstalverzekering. Dat geeft een gerust gevoel: uw fiets is verzekerd tegen diefstal.

IK HEB VAN TE VOREN NIET GERESERVEERD

U kunt langskomen bij ons filiaal onder aan de klimduin en wat er beschikbaar is kunt u op dat moment nog huren!

HOE WEET IK ZEKER DAT ER HUURFIETSEN BESCHIKBAAR ZIJN?

Om zeker te weten dat een huurfiets beschikbaar is, raden wij u aan om via onze website te reserveren. Tijdens het online reserveren kunt u zien of de gewenste huurfiets nog beschikbaar is. Op deze manier bent U ook zeker van een huurfiets tijdens U bezoek in Schoorl.

HOELANG IS EEN DAG FIETSVERHUUR?

Een dag fietsverhuur is altijd tot 18:00 ’s avonds. Wij zijn geopend vanaf 9.00 uur ’s morgens en u kunt tot 18.00 ’s avonds uur uw fiets terugbrengen.

HOE KAN IK MIJN GEHUURDE ELEKTRISCHE FIETS OPLADEN?

Als u de Electrische fiets voor meerdere dagen huurt krijgt u een lader mee. Het laden wordt aan u uitgelegd bij het ophalen van de fiets.

ZIJN ER ACCESSOIRES BIJ DE FIETSEN TE HUREN?

Zitjes, fietstassen en hondenmanden zijn in combinatie met een fiets te huren. Kinderzitjes zijn zowel voor- als achterop de fiets te plaatsen. Op de E-bike alleen achterop. Een voor kinderzitje kan een gewicht dragen tot 15 kg en een achter kinderzitje kan een gewicht dragen tot 25 kg.

WAT ZIJN DE BETALINGSMOGELIJKHEDEN?

Als u online reserveert kunt u de betaling voldoen bij stap 3 van de reservering. Let op, als wij geen betaling hebben ontvangen houden wij de reservering tot uiterlijk 11:00 ’s morgens vast. In de winkel kunt u pinnen en contant betalen.

HOEVEEL KILOMETER KUN JE ONGEVEER RIJDEN MET DE ELEKTRISCHE FIETSEN?

U kunt met onze e-bikes tussen de 70 en 100 km afleggen, afhankelijk van gewicht, ondergrond, weersomstandigheden en op welke stand u fietst. Onze accu is een 500 watt accu, dat  betekent de zwaarste uitvoering met de grootste actieradius.

WAT HEEFT U TE HUUR VOOR OUDERS MET EEN BABY ONDER DE 9 MAANDEN?

In onze Bakfietsen en in de Urban Arrow (elektrische bakfiets) kan uw eigen Maxi-Cosy bevestigd worden. Let op dat u de maxicosyhouder aanvinkt bij het plaatsen van uw reservering.

WAT HEEFT U TE HUUR VOOR ONZE HOND?

Wij verhuren een elektrische bakfiets met hondenbench waarin u de hond kunt vervoeren. Ook kan uw hond met u meerijden in een hondenkar. De hondenkar is geschikt voor honden tot 30 kg, de binnenmaat van de hondenkar is 80 x 55 x 62 cm. Voor de kleinere honden verhuren wij ook hondenmanden voor achterop de fiets. Zowel de hondenmand als de hondenkar zijn alleen te huren in combinatie met een huurfiets.

HEBBEN JULLIE OOK KINDER- EN OF MOUNTAINBIKES?

Wij verhuren kindermountainbikes vanaf 20 tot en met 29 inch. Deze mountainbikes zijn niet geschikt voor het mtb parcours.

HEBBEN JULLIE OOK KINDER E-BIKES?

Wij verhuren geen kinder e-bikes, onze e-bikes zijn 28 inch.

WAT ALS WE PECH HEBBEN ONDERWEG?

Wij bieden een pech onderweg service. Heeft u een probleem met uw fiets? Bel dan +31725090072 en komen we zo snel mogelijk naar u toe met een nieuwe fiets. Wij wisselen de fiets om zodat u ongestoord verder kunt met uw rit!

HEBBEN JULLIE OOK DUO FIETSEN EN AANGEPASTE FIETSEN?

Wij verhuren geen duo fietsen of aangepaste fietsen.