VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET HUREN VAN ONZE FIETSEN

HOE KAN IK EEN RESERVERING MAKEN?

U kunt een reservering maken via onze site www.fietsverhuurschoorl.nl Minimaal 1 dag van te voren. U komt de knop direct online reserveren tegen, als u daarop klikt wordt u doorgestuurd naar het maken van de reservering. Daar kunt U de aangegeven stappen volgen en maakt u gemakkelijk een reservering.

KAN IK TELEFONISCH EEN FIETS RESERVEREN?

Nee, het is niet mogelijk om telefonisch, of via de mail een fiets te reserveren.

IS HET NODIG OM DE FIETSEN VOORAF TE RESERVEREN?

Wanneer u verzekerd wilt zijn van uw fiets in de omgeving van Schoorl is dit wel verstandig, wij kunnen u dan ook sneller de fietsen meegeven.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET HUREN VAN EEN (ELEKTRISCHE) FIETS?

De prijzen zijn afhankelijk van het item en van de duur van de huurperiode. Het tarief is inclusief diefstalverzekering, 21% btw, een fietsroutekaart, pech onderweg service en een glimlach. De tarieven zijn te bekijken door op de reserveer pagina te kijken.

IS DE FIETS VERZEKERD?

Uw fiets is verzekerd tegen diefstal

WAAR KUNNEN WIJ ONZE AUTO PARKEREN?

U kunt U auto parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen.

Kosteloos parkeren is mogelijk op het grasveld aan de molenweg,

1871CD Schoorl op slechts 5 tot 10 minuten lopen van onze winkel.

IK HEB VAN TE VOREN NIET GERESERVEERD

U kunt langskomen bij ons filiaal onder aan de klimduin en wat er beschikbaar is kunt u op dat moment nog huren!

HOE WEET IK ZEKER DAT ER HUURFIETSEN BESCHIKBAAR ZIJN?

Om zeker te weten dat een huurfiets beschikbaar is, raden wij u aan om via onze website te reserveren. Tijdens het online reserveren kunt u zien of de gewenste huurfiets nog beschikbaar is. Op deze manier bent U ook zeker van een huurfiets tijdens U bezoek in Schoorl.

HOELANG IS EEN DAG FIETSVERHUUR?

Wij zijn geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur om een fiets te huren en terug te brengen.

HOE KAN IK MIJN GEHUURDE ELEKTRISCHE FIETS OPLADEN?

Als U de Electrische fiets voor meerdere dagen huurt krijgt U een lader mee. Het laden wordt aan U uitgelegd bij het ophalen van de fiets.

ZIJN ER ACCESSOIRES BIJ DE FIETSEN TE HUREN?

Zitjes, fietstassen en hondenmanden zijn in combinatie met een fiets te huren. Kinderzitjes zijn zowel voor- als achterop de fiets te plaatsen. Op de E-bike alleen achterop. Een voor kinderzitje kan een gewicht dragen tot 15 kg en een achter kinderzitje kan een gewicht dragen tot 25 kg.

WAT ZIJN DE BETALINGSMOGELIJKHEDEN?.

De betaling kunt U voldoen tijdens de reservering bij stap 3. Wanneer wij geen betaling hebben ontvangen wordt  de reservering tot 11.00 uur voor U vastgehouden. Op de winkel kunt U betalen met pin en contant.

HOEVEEL KILOMETER KUN JE ONGEVEER RIJDEN MET DE ELEKTRISCHE FIETSEN?

U kunt met onze e-bikes tussen de 70 en 100 km afleggen, afhankelijk van gewicht, ondergrond, weersomstandigheden en op welke stand u fietst. Onze accu is een 500 watt accu, dat  betekent de zwaarste uitvoering met de grootste actieradius

WAT HEEFT U TE HUUR VOOR OUDERS MET EEN BABY ONDER DE 9 MAANDEN?

In onze Bakfietsen en in de Urban Arrow (elektrische bakfiets) kan uw eigen Maxi-Cosy bevestigd worden. Wel moet U een maxicosyhouder bij de reservering aanklikken

WAT HEEFT U TE HUUR VOOR ONZE HOND?

Wij verhuren  een electrische bakfiets met hondenbench waar de hond in vervoerd kan worden. Ook kunt U met uw hond fietsen door gebruik te maken van een hondenkar. De hondenkar is geschikt voor honden tot 30 kg, de binnenmaat van de hondenkar is 80 x 55 x 62 cm. Voor de kleinere honden verhuren wij ook hondenmanden voor achter op de fiets. Beide mogelijkheden zijn alleen te combineren met een huurfiets.

HEBBEN JULLIE OOK KINDER- EN OF MOUNTAINBIKES?

Wij verhuren  kindermountainbikes vanaf inchmaat 20 tot en met 29 inch. Deze zijn niet geschikt voor het mtb parcours.

HEBBEN JULLIE OOK KINDER E-BIKES?

Wij verhuren geen kinder e-bikes, onze e-bikes zijn 28 inch.

WAT ALS WE PECH HEBBEN ONDERWEG?

Wij bieden een pech onderweg service. Wanneer er tijdens uw rit iets met de fiets aan de hand is kunt u ons bereiken op het telefoonnummer  +31725090072 en komen we zo snel mogelijk naar u toe om de fiets om te wisselen, zodat u snel verder kunt met uw rit!

HEBBEN JULLIE OOK DUO FIETSEN EN AANGEPASTE FIETSEN?

Wij verhuren geen duo fietsen of aangepaste fietsen.