Skip to main content

3 redenen om een elektrische Riksja te huren

Een elektrische Riksja huren? Daarvoor hoef je niet naar Zuid-Oost Azië, het kan gewoon in Schoorl bij RAAT fietsverhuur! Vroeger was een riksja een tweewielig karretje dat meegetrokken werd door een bediende, lopend of op de fiets. Vandaag de dag zijn Riksja’s als fietstaxi niet weg te denken uit het straatbeeld van India en Indonesië. Deze vervoerswijze is heel populair bij toeristen en wij snappen wel waarom! Daarom in deze blog: 3 redenen om een elektrische Riksja te huren, maar dan bij RAAT fietsverhuur in Schoorl.


Reden 1: Een elektrische Riksja huren… Omdat het kan

De Riksja is een fantastische manier om Schoorl te verkennen. Leg je passagier helemaal in de watten! Hij of zij zit als een prins of prinses heerlijk in de dikke ventilerende kussens. Dankzij de beschermbeugel kan je passagier veilig genieten van de rit. En het leuke is, jij hoeft ook niet keihard te trappen. De Shimano Steps middenmotor doet het meeste werk al voor je. Jij hoeft alleen te bepalen waar jullie naartoe gaan. Wissel elkaar eens af onderweg of neem een picknickmand mee en je hebt gegarandeerd een leuke middag!


Reden 2: Een elektrische Riksja huren… Iedereen kan mee

Dat is misschien wel het allergrootste voordeel aan het huren van een elektrische Riksja. Ook mensen die niet (meer) kunnen fietsen neem je veilig mee. De uitschuifbare voetenplank zorgt ervoor dat de passagier veilig kan instappen. Ook als hij of zij niet meer zo makkelijk uit de voeten komt. Zo trakteer je je passagier op een heel bijzonder uitje. Ideaal voor (schoon)ouders die zelf niet meer durven fietsen door de duinen, maar ook superleuk als verrassing voor je kids. Zo genieten jullie samen van wat de natuur in Schoorl te bieden heeft.

Reden 3: Een elektrische Riksja huren… Steel de show

Met een elektrische Riksja maak je een onvergetelijke entree bij jouw bruiloft of evenement. Waarom je bruid ophalen met de auto als het ook met de elektrische Riksja kan? Het is grappig, origineel én je geniet van de buitenlucht terwijl je naar het gemeentehuis rijdt. Wedden dat jullie entree nog maanden onderwerp van gesprek is?


Reserveer een Riksja

Wat je reden ook is, je bent van harte welkom bij RAAT fietsverhuur in Schoorl voor het huren van jouw elektrische Riksja. Wil je meer weten over de elektrische Riksja, klik dan hier. Direct een elektrische Riksja reserveren kan heel eenvoudig online via onze website: klik dan op deze link. Maak er een onvergetelijke dag van!

RAAT Fietsverhuur Schoorl

RAAT fietsverhuur is al járen het adres voor huurfietsen in Schoorl. Met het grootste assortiment uit de omgeving is er voor iedereen een passende fiets. Van elektrische fietsen tot stoere mountainbikes, zelfs voor kinderzitjes en hondenkarren kun je terecht bij RAAT fietsverhuur in Schoorl. Reserveer online of bezoek ons onderaan de Klimduin, Duinweg 2 in Schoorl.


MEER INFORMATIE:

Duinweg 2
1871 AB Schoorl
Telefoon: 072 509 0072
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Btwnr: NL8085.47.999.B.01
KvK: 37030809
IBAN: NL72 RABO 0346 3914 82

OPENINGSTIJDEN

maandag 9:00 - 18:00
dinsdag 9:00 - 18:00
woensdag 9:00 - 18:00
donderdag 9:00 - 18:00
vrijdag 9:00 - 18:00
zaterdag 9:00 - 18:00
zondag 9:00 - 18:00
  • Meer dan 90 jaar ervaring
  • Het breedste en leukste assortiment huurfietsen in de omgeving
  • E-bikes met een grote actieradius
  • Elektrische fietsen van Gazelle
  • Elektrische bakfietsen van Urban Arrow
  • Meer dagen huren is minder betalen
  • Fietsreparatieservice
  • Pech-onderweg-service
  • Mooie fietsroutes in omgeving Schoorl
  • 7 dagen per week geopend