Skip to main content

Fietsen in Schoorl? Dit moet je weten!

Een dagje fietsen in Schoorl. Als je ’t ons vraagt is dat hét ultieme uitje. Kom tot rust en geniet van het prachtige unieke natuurgebied met duinen, bossen, heide en strand. De tientallen kilometers verharde fietspaden nodigen uit om op ontdekkingstocht te gaan. RAAT fietsverhuur helpt je op weg met een fijne fiets die bij je past. 


Parkeren in Schoorl

Een dag fietsen in Schoorl begint met het parkeren van je auto. In en om Schoorl zijn verschillende plekken waar je je auto veilig kunt parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn duidelijk aangegeven en makkelijk te vinden. Ben je bereid een stukje te lopen? Op 5 tot 10 minuten lopen van onze winkel kun je kosteloos parkeren op het grasveld aan de Molenweg, 1871 CD in Schoorl. 

De Schoorlse Duinen

In de Schoorlse duinen liggen talloze verharde fietspaden en fietsknooppunten. De verschillende routes brengen je langs de mooiste plekjes. Wel goed om te weten: onderweg kom je soms stevige hellingen tegen! Ga je de sportieve uitdaging aan of wil je graag de ondersteuning van een elektrische fiets? RAAT fietsverhuur heeft verschillende fietsen in het assortiment, waaronder krachtige elektrische fietsen met een grote actieradius. Met deze fietsen rijd je 70 tot 100 kilometer op een accu.

Het startpunt van jouw fietstocht

Fietsen in Schoorl begint bij RAAT fietsverhuur. Wordt het een Gazelle heren- of damesfiets, een sterke E-bike of toch wat anders? Wat je ook meeneemt, het wordt gegarandeerd een mooie dag in de prachtige natuur. Zodra je de winkel uitstapt met je huurfiets heb je al zicht op het bekende Klimduin in het centrum van Schoorl. Je krijgt van ons een gratis fietskaart met daarop de mooiste routes uitgestippeld. Zo weet je altijd waar je het beste kunt fietsen in Schoorl.

Onbezorgd genieten

Als je een dag komt fietsen wil je natuurlijk heerlijk kunnen ontspannen. Daarom bieden wij een pech-onderweg-service. Het gebeurt gelukkig bijna nooit, maar is je band lek of heb je een probleem met je fiets? Bel dan +3172 509 0072 en we komen zo snel mogelijk naar je toe met een nieuwe fiets. We ruilen de fiets om zodat jij je fietstocht ongestoord kunt vervolgen.

Jouw ervaring

We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring! Heb jij een prachtige fietstocht gemaakt en onderweg mooie foto’s gemaakt, of ben je iets bijzonders tegengekomen? Deel je verhaal met ons! Ook tips zijn van harte welkom. Mail ze naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Zo maken we samen fietsen in Schoorl nóg leuker.

RAAT Fietsverhuur Schoorl

RAAT fietsverhuur is al járen het adres voor huurfietsen in Schoorl. Met het grootste assortiment uit de omgeving is er voor iedereen een passende fiets. Van elektrische fietsen tot stoere mountainbikes, zelfs voor kinderzitjes en hondenkarren kun je terecht bij RAAT fietsverhuur in Schoorl. Reserveer online of bezoek ons onderaan de Klimduin, Duinweg 2 in Schoorl.


MEER INFORMATIE:

Duinweg 2
1871 AB Schoorl
Telefoon: 072 509 0072
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Btwnr: NL8085.47.999.B.01
KvK: 37030809
IBAN: NL72 RABO 0346 3914 82

OPENINGSTIJDEN

maandag 9:00 - 18:00
dinsdag 9:00 - 18:00
woensdag 9:00 - 18:00
donderdag 9:00 - 18:00
vrijdag 9:00 - 18:00
zaterdag 9:00 - 18:00
zondag 9:00 - 18:00
  • Meer dan 90 jaar ervaring
  • Het breedste en leukste assortiment huurfietsen in de omgeving
  • E-bikes met een grote actieradius
  • Elektrische fietsen van Gazelle
  • Elektrische bakfietsen van Urban Arrow
  • Meer dagen huren is minder betalen
  • Fietsreparatieservice
  • Pech-onderweg-service
  • Mooie fietsroutes in omgeving Schoorl
  • 7 dagen per week geopend